Hæder til Sølvsten-ejere

Finn Kjærgaard og Steffen Christensen, fik en en flot anden-/tredjeplads, da revisions- og konsulentfirmaet Price Waterhouse Coopers tirsdag kårede årets ejerledere i Midt- og Vestjylland.

Sølvsten Biler var blandt de tre nominerede blandt de mange hundrede indstillede, og alene den hæder glæder bestyrelsesformand Finn Kjærgaard, der sammen med direktør Steffen Christensen modtog diplom på firmaets vegne ved kåringen, der for øvrigt blev vundet af Primo Tours A/S.

- Vi er da stolte over at blive nomineret blandt så mange, siger Finn Kjærgaard.

Om Sølvsten Biler A/S skriver Price Water House Coopers: "Sølvsten Biler A/S forhandler og servicerer Volkswagen, ŠKODA og SEAT og er autoriseret Audi Servicepartner. Visionen i virksomheden er at skabe en uovertruffen oplevelse for kunden ved at samle hele funktionen i et hus og levere en højere service end forventet.

Virksomheden har opnået en markant vækst i omsætningen og indtjeningen og udmærker sig ved at opleve en større fremgang end alle konkurrenterne rent omsætningsmæssigt, samtidig med at virksomheden ligger i den højeste ende af skalaen vedrørende drift, serviceniveau og medarbejdertilfredshed."

Kilde: Viborg Folkeblad