Skift til vinterdæk den 24. og 25. oktober

Vinteren er på vej, og det er tid til at finde vinterhjulene frem, så du kan komme sikkert gennem sne og sjap. Lad os klare paragrafferne og sørge for, at du slipper for besværet. Vi skifter til vinterhjul for kun 299,- i weekenden den 24. og 25. oktober kl. 10 - 16 begge dage.

Samtidig med at vi skifter dine hjul, kontrollerer vi også lys, sprinklervæske, olie, viskerblade og bremser, så du kan kører efteråret og vinteren godt i møde.

 Vil du også gerne slippe for besværet med at slæbe dine hjul frem og tilbage, så rengør og opbevarer vi dem gerne for dig på vores dækhotel for kr. 699,- pr. halvår.

Du kan booke tid til hjulskifte online præcis, når det passer dig. Husk at anføre om vi opbevarer dine vinterdæk. Er det ikke tilfældet, bedes du medbringe låsebolte og adaptere.

Book tid online

 

Aktuelle tilbud fra tilbehørsafdelingen

Du skal selvfølgelig ikke snydes for gode tilbud på tilbehør, som gør din bil endnu mere efterårsklar, derfor kan du i denne weekend spare 20% på gummimåtter og bagagerumsbakker, 25% på nye viskerblade, 15% på dækposer til opbevaring af dine sommerhjul.