50 års jubilar hos SØLVSTEN

Vi skruer tiden tilbage til februar 1973, hvor Jan Grønbæk som ung håbefuld knægt på 17 år blev ansat som mekanikerlærling hos daværende VW-forhandler Peter Wraa på Falkevej.

Her 50 år senere er den unge mand blevet lidt grå i tindingerne, men han er stadig ansat i samme virksomhed, der dog i dag hedder SØLVSTEN og er flyttet til Lundborgvej 12 i et af Danmarks mest avancerede bilhuse.

Ved en mindre højtidelighed den 1. februar fremhævede direktør Steffen Christensen Jan Grønbæk med mange superlativer, og han bemærkede specielt Jans dygtighed og aldrig svigtende passion og interesse for sit fag.

Og sikke en teknologisk udvikling Jan Grønbæk har været en aktiv del af. Fra olie under neglene og twist i baglommen til avanceret computerteknik, fra udlært VW-mekaniker, senere Audi Service Tekniker og rådgiver til i dag ansvarlig for virksomhedens samlede værktøjssortiment, anslået til mere end 3000 enheder.

Jan Grønbæk er en teamplayer og var en del af det Audi Service Team i Viborg, der blev Danmarksmestre i 2012 og igen i 2015. Her var det en kæmpe oplevelse og anerkendelse at deltage i det verdensomspændende Audi Twin Cup i Wien og i Berlin – ja, i Berlin var det henlagt til det olympiske stadion. Det var på alle måder kæmpestort, husker Jan Grønbæk.

Jan Grønbæk er ”kollegernes mand” og nyder helt forståeligt markant respekt fra sine kolleger, der aldrig går forgæves til ”Onkel Jan”. Og hos SØLVSTEN håber man at beholde Jan Grønbæk i endnu mange år.

Privatlivet deles med hustruen Dorthe på deres landsted i Daugbjerg eller i sommerhuset i Saltum.