SØLVSTEN opgraderer samarbejde med VFF

SØLVSTEN har opgraderet fra guld- til platinpartner, hvilket vi selvfølgelig er både stolte af og taknemmelige for.

Opgraderingen omfatter også en attraktiv bilordning for Viborg FF’s spillertrup og ansatte.

- Som en markant lokal virksomhed med lokale ejere – og arbejdsplads for næsten 100 medarbejdere – har det igennem de seneste mange år været helt naturligt for os at være partner i Viborg FF.

- Sådan har det været i både mindre gode tider og som nu, hvor det er ekstra sjovt at være med. Klubben udvikler sig jo fantastisk på alle parametre, såvel sportsligt som kommercielt, og det er vi stolte af at være en del af, fortæller direktør Steffen Christensen, der sammen med servicechef Michael Mortesen er indehaver af Sølvsten Biler A/S.  

- Vi har begge et stort, stolt og grønt hjerte for Viborg FF, men som virksomhed får vi bestemt også rigtig meget ud af vores partnerskab, både kommercielt og forretningsmæssigt. Klubben har ubetinget byens bedste erhvervsnetværk. Her møder vi mange af vores kunder og samarbejdspartnere, og det har en stor forretningsmæssig værdi for os.

- Det samme har den gode eksponering, som vi får i hele landet, når Viborg FF’s kampe bliver vist i TV og på digitale medier. Her oplever vi en rigtig god effekt af blandt andet vores faste bandereklamer og LED-bannere. Denne landsdækkende markedsføring har en stor værdi for os, fortæller Steffen Christensen.

Servicechef Michael Mortensen supplerer:

- Det er også tydeligt, at Viborg FF er utrolig vigtig for Viborg som by. Ikke kun på grund af sporten, men i høj grad også som kulturelt, socialt og professionelt mødested. Det er fundamentalt vigtigt for byens udvikling, og derfor vil vi altid – i et eller andet omfang – gøre vores til at bidrage til Viborg FF’s udvikling.

- Internt i vores virksomhed spiller fodbold og byens fodboldhold også en vigtig rolle. Vi har rigtig mange fodboldinteresserede medarbejdere, og Viborg FF er på mange måder med til at skabe et helt særligt værdifællesskab, lyder det fra Michael Mortensen.

Sølvsten Biler A/S, der har afdelinger i Viborg og Skive, forhandler og servicerer fem bilmærker, nemlig: Volkswagen, Audi, ŠKODA, CUPRA og SEAT.

De er et af landets førende kompetencecentre inden for de fem nævnte bilmærker, hvilket betyder, at de også udfører arbejde for andre autoværksteder.

Sølvsten Biler A/S har desuden et af Danmarks mest moderne værksteder/skadecentre og er i øvrigt også godkendt battericenter, der kan fremstille og reparere batterier til elbiler.

Endelig skal det også nævnes, at værkstedet er åbent til klokken 22.00 tre hverdage om ugen, og at man i øvrigt kan tjekke sin bil ind på værkstedet og få nøglerne til en lånebil via en elektronisk checkin-skærm.